• Slide1

SELSKABER

 

Se vores lækre menuer herunder

  • Supper

    Krydret og cremet tomatsuppe med ostegratineret brød.
    kr. 65,-

    Cremet kartoffel/porresuppe med sprødstegt bacon og kartoffeltern.
    kr. 65,-

    Fiskeforretter

    Røget hellefisk med brøndsalat og syltede brombær.
    kr. 70,-

    Fisketallerken med kold bagt laks, røget laksetatar, lille spinattærte gratineret med ost, rejesalat vendt med citronsaft og krydderurter, olievendt urtesalat.
    kr. 70,-

    Trio af fisk og skaldyr. Røget hellefisk på grøn risotto, toppet med ristet chorizo, kammuslinger og sprød serranoskinke, chili/citronmarineret laks med olievendt salat.
    kr. 85,-

    Forretter uden fisk og skaldyr

    Tapas tallerken: Gorgonzola ristet rugbrød med serranoskinke, krydderpølse, ovnbagte peberfrugter, hjemmelavet kyllingenuggets med salsa dip.
    kr. 75,-

    Carpaccio af røget kalkunbryst med melonsalsa, toppet med krydderurtesalat. Cremefraiche dressing.
    kr. 65.-

    Unghanebryst svøbt i krydderurter og serranoskinke anrettet på sprød salat og letrøget dressing.
    kr. 70,-

    Mellem retter

    Champagnesorbet.
    kr. 45,-

    Hjemmelavet ølsorbet.
    kr. 45,-

    Alle forretter serveres med vores hjemmebagte brød og smør
  • Hovedretter

    Kalveculotte stegt som vildt med krydderstegt æble
    Waldorfsalat, dampede ærter og gulerødder med bacontern
    Små stegte kartofler
    Cremet vildtskysauce
    kr. 150,-

    Guinnis braiseret oksetykkam
    Glasseret løg og ovnbagte grøntsager krydret med timian
    Hvide kartofler drysset med persille. Skysauce
    kr. 160,-

    Oksefilet med peberfrakke
    Glasserede løg og gulerødder
    Salat af bagte rødbeder, krydderurter, grønne blade og sprød parmesan
    Små kartofler vendt i smør og krydderurter.
    Mild pebersauce.
    kr. 175,-

    Oksefilet med årstidens grøntsager
    Pommes Anna med persillepesto
    Urtesalat af rodfrugter og valnødder, vendt med sennepsdressing
    Whiskeysauce
    kr. 175.-

    Kalvefilet stegt med rosmarin
    Årstidens ovnbagte rodfrugter
    Grillet salat afstemt efter årstiden
    Sprød kartoffeltournedo med bacon
    Flødelegeret kalveskysauce
    kr. 175,-

    Kalvefilet med årstidens grøntsager
    Bønnesalat med persille og feta vendt med citrus dressing
    Smør vendte kartofler med persilledrys
    Cremet estragonsauce
    kr. 175,-

    Kalvemørbrad med bønner i baconsvøb
    Årstidens grøntsager
    Smørstegte kartofler med persille.
    Cremet kantarelsauce
    kr. 205,-

    Oksemørbrad vendt i dijon sennep og krydderurter
    Årstidens grøntsager
    Pommes duble ( ½ bagt kartoffel toppet med urtemos)
    Mild flødelegeret dijonsauce.
    kr. 205,-

    Oksemørbrad med ristede skalotteløg og bacon
    Årstidens grøntsager
    Små ovnbagte kartofler med persille
    Portvinssauce legeret med fløde
    kr. 205,-

    Filet af dyreryg i krydderurter
    Årstidens bagte grøntsager
    Smørstegte kartofler med timian
    Cremet svampesauce
    kr. 205,-
  • Desserter

    Blødende chokoladehjerte med hindbærsorbet.
    Appelsinkompot.
    kr. 70,-

    Hjemmebagte nøddekurve med 3 slags is, hindbærpurè og frisk frugt.
    kr. 70,-

    Crème brûlèe med ananassalat.
    kr. 65,-

    Jordbærsuppe med hjemmelavet vanilieis og sprød tuiles.
    kr. 70,-

    Hjemmelavet islagkage med hakket
    daim, marcipan, chokolade og nødder.
    Anrettet på tallerken med friske frugter og en lille kugle
    appelsinsorbet på toppen.
    kr. 70,-

    Citrontærte med frugtcoulis og creme chantilly.
    kr. 65,-

    Hjemmelavet jordbæris med vanilleskum og sprøde biskottikager.
    kr. 70,-

    Hjemmebagt mandelbund med syltede sommerbær, skum og ristet mandeldrys.
    kr. 75,-

    Natmad

    Røde pølser med brød og div.
    kr. 45,-

    Hjemmelavet frikadeller med rugbrød og kartoffelsalat.
    kr. 60,-

    Spansk kryddersuppe med oksekødsstrimler, grøntsager og krydderurter Hjemmebagt brød og smør.
    kr. 70,-

    Udsigtens gode biksemad med hjemmelavede rødbeder, rugbrød og smør.
    kr. 60,-

    Pølsebord med forskellige pølser, pate og leverpostej med div. garniture brød og smør.
    kr. 65,-

    Chili con carne med ris og hjemmebagt brød.
    kr. 70,-
  • Buffet 1 - 290,-

    Forret
    Røget hellefisk på grøn risotto, toppet med ristet chorizo.
    Kammuslinger med sprød serrannoskinke.
    Citron/chilimarineret laks med olievendt salat.
    Hjemmebagt brød og smør.

    Buffet
    Oksemørbrad med peberfrakke
    BBQ marineret nakkefilet
    Kyllingebryst stegt med rød pesto
    Ovnbagte kartofler i skiver vendt med persillepesto
    Krydret tomat/bønnesalat
    Nachossalat med salsadip
    Roulade af majspandekager smurt med bønne dip
    Hjemmebagte brød.

    Dessert
    Trifli med sprød mandelkrumme og syltede sommerbær.
    Råcreme tilsmagt med likør.

    Buffet 2 - 265,-

    Forret
    Bresaola med humus og mizunasalat.
    Carpaccio af oksemørbrad med parmesan, olivenolie og pinjekerner.
    Hjemmebagt brød og smør.

    Buffet
    Kalveculotte
    Braiseret oksebov
    Parmaskinke med melon og grønne asparges, drysset med hindbær og parmesanknas
    Kartofler vendt og marineret i mild sennep med en skov af krydderurter
    Langtidsbagte tomater og rødløg, vendt med persilleolie
    Speltkernesalat med feta
    Grøn salat med årstidens grøntsager
    Dip af grønærtepuré og mandler
    Ranchdressing og balsamicoglace
    Hjemmebagt brød og smør.

    Dessert
    Chokolade Brownie med cremet hindbærskum.

    Buffet 3 - 245,-

    Forret
    Varmrøget laksebruschetta med agurk og persillesalat

    Buffet
    Timianmarineret svinekam
    Unghanebryst stegt med tomatpesto
    Spinatlasagne med 2 slags ost
    Bacon/løgtærte
    Kartofler vendt i rygeostcreme med urter
    Trio af tomater med feta og feldsalat
    Grøn salat med rucola, syltede løg og mandler
    Rødløgstzatziki
    Humus med lime og krydderurter
    Hjemmebagt brød og smør

    Dessert
    Hjemmelavet cheesecake og 2 slags ost med kiks og brød

    Det store kolde bord - Pr. kuvert 265,-

    Kolde retter
    Marinerede sild, kryddersild og karrysild.
    Rejer med citron og mayonnaise.
    Røget pebermakrel med krydderrøræg.
    Røget laks med asparges.
    ½ æg og tomater.
    Stegte rødspættefileter med remoulade og citron.

    De lune retter
    Tarteletter med høns i asparges.
    Æggekage med tomat, purløg og bacon.
    Mørbradbøffer med ristede svampe i fløde.
    Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
    Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat.

    Osteanretning
    Blandede danske og franske oste med druer og kiks.
    Frisk frugtsalat med råcreme á part.
    Rugbrød, hjemmebagt franskbrød,
    smør og fedt
  • Forslag nr. 1

    Røræg – bacon - ristede pølser
    Parmaskinke og melon
    Røget laks
    Hjemmebagte grovboller, franskbrød og rugbrød
    Små hjemmebagte kanelsnegle
    Pandekager og sirup
    Frisk frugtsalat
    Mild ost og emmentaler
    2 slags marmelade
    1 gl. Champange
    Kaffe – the – juice
    195,-

    Forslag nr. 2

    Røræg – bacon – ristede pølser
    Hjemmebagte grovboller, franskbrød og rugbrød
    Porretærte
    Skinke og krydret rullepølse
    Land spegepølse og lun leverpostej
    Nybagt kringle
    2 slags marmelade
    Mild ost
    Kaffe – the – juice
    155,-

    Forslag nr. 3

    Røræg – bacon – ristede pølser
    Hjemmebagte grovboller – franskbrød – rugbrød
    Skinke og krydret rullepølse
    2 slags marmelade
    Mild ost
    Kaffe – the – juice
    125,-

Red Wine 1433498 1920
Pancakes 2020870 1920
Ice Cream 629255 1920
Coffee 983955 1920